Jótékonysági Bál
2011.12.03-án intézményünk megtartja hagyományos Jótékonysági Bálját a Haller János Általános Iskolában.

bővebben...

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ
2011.március 28- án a program két mosonmagyaróvári közreműködő szervezete a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány és a KESZI Hajléktalan Szállója sajtótájékoztatót tartott a programról.

bővebben...

LEVIZSGÁZTAK A PROJEKT RÉSZTVEVŐI
A program mosonmagyaróvári konzorciumi partnerénél is befejeződött a képzési blokk. A gépi takarító szakmacsoport résztvevői február 02- án írásbeli vizsgát tettek.
Miután mindenkinek sikerült.

bővebben...

Kedves Érdeklődő, Tisztelt Látogató!

 

Ez úton szeretnénk az Ön segítségét is kérni

„Két megoldás egy helyen az önfenntartóvá válás érdekében” elnevezésű projektünk

megvalósításában.

 

Miben kérjük az Ön segítségét:

A projektünk megvalósulása érdekében a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány pályázatot nyújtott be az Ökumenikus Segélyszervezet TANDEM Fejlesztési Alapjához, és pozitív elbírálásban részesült. Alapítványunk a Segélyszervezet céljaival megegyezően szeretné aktívan is bevonni a helyi lakosságot is a projekt megvalósításába. Régi és jövőbeli támogatóink a projekt megvalósítását a következőekkel segíthetik:

  • A berendezéshez szükséges eszközökkel.
  • Munkalehetőségek biztosításával.
  • Feldolgozható élelmiszer felajánlásokkal.
  • A hír terjesztésével.

Azokat, akik bármilyen módon hozzá tudnak járulni projektünk sikeréhez, kérjük lépjenek velünk kapcsolatba a csaomovar@wsi.hu címen vagy a 06-96/204-168-as telefonszámon.


Ha további részletek érdeklik a projekttel kapcsolatban kattintson ide, vagy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken.
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting